Sýrová kolečka s celerem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
453 mg
Cukr
669 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z plátků bílé veky nebo chleba vykrojíme stejně velká kolečka, čedar nastrouháme najemno, promícháme s pivem a trochu opepříme. Sýrovou směs rovnoměrně naneseme na kolečka, navrch poklademe scezený nakládaný celer a vyskládáme na plech potažený pečícím papírem.
  • 2
    Plech vložíme do silně vyhřáté trouby a kolečka zprudka zapečeme.
  • 3
    Upečená kolečka upravíme na talířky a horká podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.