Sýrová kolečka s celerem
20 min.
Ingredience
- 150gramůSýr Čedar
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2gramyPepř černý mletý
- 80gramůCeler sterilovaný
- 240gramůVeka chlebíčková krájená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
453 mg
Cukr
669 mg
Postup přípravy
- 1Z plátků bílé veky nebo chleba vykrojíme stejně velká kolečka, čedar nastrouháme najemno, promícháme s pivem a trochu opepříme. Sýrovou směs rovnoměrně naneseme na kolečka, navrch poklademe scezený nakládaný celer a vyskládáme na plech potažený pečícím papírem.
- 2Plech vložíme do silně vyhřáté trouby a kolečka zprudka zapečeme.
- 3Upečená kolečka upravíme na talířky a horká podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.