Sýrové Fondue s pečívem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
29 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
26 mg
Cukr
493 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýry Ementál i Moravský bochník nastrouháme na struhadle. Poté vložíme sýry do speciálního hrnce na přípravu fondue, přidáme prolisovaný česnek a pomalu zahříváme. Přilijeme víno, dále zahříváme do úplného rozpuštění sýra.
  • 2
    Bramborový škrob smícháme s vodou, vlijeme do rozpuštěného sýra, tak získáme hladké fondue.
  • 3
    Bílé pečivo, pokrájené na kostičky o velikosti jednoho sousta vložíme do košíčku, přidáme špejle a fondue postavíme na stůl. Porce si každý připravuje sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.