Syrové hovězí maso po toskánsku

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
350 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, odstraníme případné šlachy a paličkou na maso plátky roztlučeme, posypeme chilli kořením, strouhanou pomerančovou kůrou, majoránkou a ještě chvíli tlučeme. Nakonec maso ještě posekáme nožem najemno. Maso by mělo vypadat jako mleté.
  • 2
    Maso upravíme na talíře, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme jako předkrm. K masu podáváme nasucho opečené plátky veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.