Syrové hovězí maso po toskánsku
15 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 8gramůSůl mořská
- 4gramyPepř černý mletý
- 5gramůChilli koření mleté
- 30gramůPomerančová kůra
- 2gramyMajoránka
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 40mililitrůOlej olivový extra panenský
- 160gramůVeka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
350 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, odstraníme případné šlachy a paličkou na maso plátky roztlučeme, posypeme chilli kořením, strouhanou pomerančovou kůrou, majoránkou a ještě chvíli tlučeme. Nakonec maso ještě posekáme nožem najemno. Maso by mělo vypadat jako mleté.
- 2Maso upravíme na talíře, dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme jako předkrm. K masu podáváme nasucho opečené plátky veky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.