Sýrovo-jablečný chléb

120 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
983 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké mísy nasypeme mouku a na kousky nakrájené změklé máslo. K drobence přidáme nastrouhaná jablka a taktéž nastrouhaný sýr, přidáme vejce a pořádně promícháme.
  • 2
    Těsto přendáme do máslem vymazané formy na chléb a posypeme ho vločkami. Dáme péct do trouby na hodinu a půl při teplotě 180 stupňů Celsia. Před vyndáním zkoušíme pomocí špejle, zda je chléb hotový. Pokud je po propíchnutí špejle suchá, můžeme chléb z trouby vyndat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.