Sýrovo-salámové karbanátky
30 min.

Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 300gramůSalám Gothajský
- 300gramůSýr Ementál (Primátor)
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
73 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
630 mg
Cukr
179 mg
Postup přípravy
- 1Sýr nastrouháme a v misce smícháme se salámem nakrájeným na kostičky, s vejci, 60 g mouky a solí. Vše dobře promícháme.
- 2Z těsta tvarujeme malé karbanátky, obalíme je ve zbylé hladké mouce a smažíme v rozehřátém oleji po obou stranách dočervena.
- 3Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.