Sýrový dezert s hruškami
10 min.
Ingredience
- 2kusyHrušky
- 250gramůSýr Gorgonzola
- 4plátkyChléb celozrnný pšenično-žitný
- 30gramůOřechy vlašské
- 10mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hrušky omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny. Zbavíme jadřinců a pokapeme citronovou šťávou. Sýr rozdrolíme na hrubší kousky.
- 2Plátky chleba posypeme sýrem a kousky ořechů. Servírujeme s kousky hrušek na dezertním talířku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.