Sýrový dort s řeřichou a jahodami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
21 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200C. Formičku tvaru sklenice vyložíme alobalem.
  • 2
    V misce utřeme lučinu a gorgonzolu a poté sýrovou pastu lžící vmačkáme do formy. Necháme v lednici chladit cca 1 hodinu.
  • 3
    Z chleba odkrojíme kůrky a střídku válečkem rozválíme na tenké plátky. Potřeme máslem, rozložíme na plech a opečeme v troubě dozlatova.
  • 4
    Sýrový dort vyklopíme, ozdobíme jahodami nakrájenými na kolečka a řeřichou.
  • 5
    Podáváme s křehkými chlebíčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.