Sýrový koláč s petrželkou

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
179 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme vodu, kmín, sůl a máslo, přivedeme k varu a za stálého míchání přisypeme mouku, povaříme asi 20 minut, potom necháme zchladnout a vmícháme vejce.
  • 2
    Zpracujeme, přidáme strouhaný nebo nakrájený sýr a znovu propracujeme.
  • 3
    Těsto vyválíme na předem vymazaný plech a pečeme ve středně teplé troubě.
  • 4
    Ještě teplý posypeme sekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.