Sytý salát s chřestem, jogurtem a vejci

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
626 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest uvaříme v 1 litru osolené vody s kostkou cukru a rozkrájíme ho. Vejce uvaříme natvrdo ve 200 ml vody a vychladlé je rozkrájíme. Rajčata rozkrájíme na kousky. Rajčata, chřest a kousky vajec smícháme, polijeme zálivkou, promícháme a necháme v lednici vychladit.
  • 2
    Zálivka: Jogurt smícháme se šlehačkou, citrónovou šťávou a
  • 3
    ochutíme pepřem a solí.
  • 4
    Podáváme vychlazené z lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.