Tagliatelle dle cara

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
2 g
Cukr
291 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci uvaříme tagliatelle. Mezitím oloupeme šalotku a na jemno nasekáme. Uzeného lososa pokrájíme na plátky a odložíme stranou.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme na něm nasekanou šalotku tak, aby nezhnědla. Přilijeme vodku a necháme ji prudce vyvařit.
  • 3
    Přilijeme smetanu a citronovou šťávu, přidáme špetku soli, vše při mírné teplotě povaříme, dokud se polovina tekutiny nevyvaří. Pak přidáme plátky uzeného lososa. Až budou tagliatelle al dente, scedíme je, promícháme s připravenou omáčkou, posypeme vše kaviárem a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.