Tagliatelle s cuketou a mušlemi

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu nakrájené šalotky osmažíme na pánvi s olejem. Přidáme maso z mušlí nakrájené na kostičky, podlijeme vínem a počkáme, až se odpaří. Vše přendáme do jiné nádoby a uchováme teplé.
  • 2
    V téže pánvi na másle osmažíme druhou polovinu šalotky, vložíme chřest a na plátky nakrájené cukety, pod pokličkou podusíme 10 minut, občas přilijeme malé množství teplé vody.
  • 3
    Smícháme obě směsi (zeleninu a mušle), osolíme a posypeme zázvorem. Těstoviny uvaříme „al dente" a chvíli prohřejeme s omáčkou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.