Tagliatelle s parmezánem
35 min.
Ingredience
- 1,5litryVoda pitná
- 400gramůTagliatelle
- 100gramůSýr Parmezán
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
73 g
Cukr
200 mg
Vápník
8 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.
- 2V troubě si nahřejeme talíře. Rozehřejeme menší pánev, na které rozpustíme máslo a necháme trochu zhnědnout. Nastrouháme parmezán.
- 3Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme se zhnědlým máslem. Za tepla přendáme na nahřáté talíře, posypeme parmezánem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.