Tagliatelle s parmezánem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
73 g
Cukr
200 mg
Vápník
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.
  • 2
    V troubě si nahřejeme talíře. Rozehřejeme menší pánev, na které rozpustíme máslo a necháme trochu zhnědnout. Nastrouháme parmezán.
  • 3
    Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme se zhnědlým máslem. Za tepla přendáme na nahřáté talíře, posypeme parmezánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.