Tagliatelle se zeleným chřestem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
4 g
Cukr
100 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě s olejem doměkka.
  • 2
    Zelený chřest oloupeme, odřízneme horní části s hlavičkami, které nakrájíme na 3 až 4 cm dlouhé kousky. Konce odložíme.
  • 3
    Citrón vymačkáme. V hrnci rozehřejeme máslo a chřest několik minut podusíme. Osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou.
  • 4
    Meduňku opereme, osušíme a lístky otrháme. Těstoviny slijeme, necháme okapat a rozdělíme je na talíře. Na ně upravíme chřest a lístky meduňky.
  • 5
    Posypeme nastrouhaným parmezánem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.