Tamarindová glazura

12 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
44 kcal
Sacharidy
11 g
Vláknina
90 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku očistíme, rozkrojíme, zbavíme semen a nasekáme.
  • 2
    Do kastrůlku vložíme tamarindovou pastu, přidáme 4 lžíce vody a přivedeme k varu. Přidáme rybí omáčku, worcester, rýžový ocet, třtinový cukr, prolisovaný česnek a nasekanou chilli papričku. Vše důkladně promícháme a 1 minutu povaříme.
  • 3
    Necháme vychladnout a používáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.