Tandorri z jehněčího masa
50 min.
Ingredience
- 1500gramůJehněčí plec
- 1kusCitrony
- 6gramůKmín celý
- 400mililitrůJogurt bílý
- 6gramůZázvor celý
- 4gramyKoriandr čerstvý
- 4gramyKurkuma
- 4gramyPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř cayenský
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
164 mg
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem.
- 2Přimícháme jogurt, sekaný zázvor, sekaný koriandr, kurkumu, papriku a utřený česnek. Promícháme a necháme marinovat 4 hodiny.
- 3Maso grilujeme nad grilem po dobu 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.