Tarhoňa na sádle s petrželkou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30gramůSádlo vepřové škvařené
- 50gramůPetržel kudrnka
- 250gramůTarhoňa
- 7gramůSůl
- 30gramůVepřové škvarky
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
6388 kcal
Bílkoviny
158 g
Tuky
153 g
Sacharidy
1004 g
Vláknina
168 g
Cukr
585 g
Postup přípravy
- 1Na sádle osmažíme cibuli nakrájenou najemno, přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Podlijeme horkou vodou, osolíme a 15 minut pozvolna dusíme zakryté a po vypnutí necháme ještě 5 minut dojít. Vmícháme nasekanou petrželku a škvarky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.