Tarhoňa na sádle s petrželkou

40 min.
Maďarsko

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 30gramůSádlo vepřové škvařené
    • 50gramůPetržel kudrnka
    • 250gramůTarhoňa
    • 7gramůSůl
    • 30gramůVepřové škvarky
    • 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
6388 kcal
Bílkoviny
158 g
Tuky
153 g
Sacharidy
1004 g
Vláknina
168 g
Cukr
585 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmažíme cibuli nakrájenou najemno, přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Podlijeme horkou vodou, osolíme a 15 minut pozvolna dusíme zakryté a po vypnutí necháme ještě 5 minut dojít. Vmícháme nasekanou petrželku a škvarky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.