Tatarák z hovězího s kapary

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pravou hovězí svíčkovou jemně umeleme, nasekáme nebo naškrábeme a dáme odpočinout do chladničky alespoň na čtvrt hodiny.
  • 2
    V mezičase rozšleháme v míse olivový olej, hořčici, kečup, worcester, vinný ocet a olivový olej. Tuto směs smícháme s cibulí nakrájenou nadrobno, kapary a okurkami a potom přidáme vychlazené maso. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Upravíme jako bochánky na čtyři talířky a navrchu je ozdobíme vaječným žloutkem. K tomuto pokrmu je nejvhodnější opečený toustový chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.