Tatarák z lososa s rukolou
20 min.
Ingredience
- 500gramůLosos - filety
- 1kusCibule červená
- 200gramůRukola
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté filety z lososa nadrobno nasekáme a smícháme s oloupanou, najemno nakrájenou cibulí a částí omyté, nasekané rukoly. Směs podle chuti osolíme.
- 2Na dno kulatého tvořítka položíme zbylou rukolu a tvořítko vyplníme připraveným tataráčkem. Vyklopíme na talíře a ozdobíme lístkem rukoly.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.