Tatarák z lososového masa
20 min.
Ingredience
- 500gramůLosos - filety
- 2lžíceKopr čerstvý
- 2kusyCibule červená
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1špetkaSůl mořská
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rozkrájíme lososa na malé kostičky a smícháme je s nasekaným koprem, dvěma nadrobno pokrájenými červenými cibulemi (šalotkami), lžící olivového oleje, šťávou z citronu, lžičkou dijonské hořčice, špetkou soli a špetkou pepře. Směs necháme 5 minut odpočinout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.