Tatarská omáčka s petrželkou
10 min.
Ingredience
- 125mililitrůMajonéza
- 2lžičkyPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 2lžičkyKapary
- 0,5lžičkaHořčice francouzská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
198 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Petrželku a kapary nasekáme, vejce uvaříme natvrdo a také nadrobno nasekáme. Všechny ingredience spolu důkladně promícháme. Můžeme dle chuti rozředit trochou vinného octa nebo citronové šťávy.
- 2Podáváme se smaženým či grilovaným masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.