Telecí brzlík s bylinkami
40 min.
Ingredience
- 1lžíceVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 50gramůTelecí brzlík
- 150gramůAnglická slanina
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
59 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
500 mg
Cukr
31 mg
Postup přípravy
- 1Omytý brzlík nakrájíme na plátky, osolíme a opečeme na másle. Plátky obalíme do anglické slaniny, napíchneme na jehlu a po obou stranách dopečeme na másle.
- 2Na talíři pokrm posypeme nasekanými bylinkami, pokapeme vínem a přelijeme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.