Telecí burger
20 min.
Ingredience
- 400gramůTelecí maso mleté
- 100gramůŠunka od kosti
- 20gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 4kusyŽemle tuková
- 1kusSalát hlávkový
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
21 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
840 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ve velké míse smícháme telecí maso, nadrobno rozsekanou šunku, vejce a strouhanku. Ochutíme solí, pepřem a vše důkladně promícháme. Z masa vytvoříme čtyři placky.
- 2Rozpálíme gril na maximální teplotu, potřeme olejem, maso grilujeme pět minut z každé strany. Na poslední minutu dáme grilovat i připravené pečivo. Podáváme spolu s plátky salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.