Telecí filé Chartres

44 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
30 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lístky estragonu spaříme v malém množství vody, scedíme a odložíme stranou.
  • 2
    Telecí kýtu (malý ořech) rozkrájíme na plátky, jemně naklepeme, osolíme, opeříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na másle.
  • 3
    Na nahřátý talíř upravíme pečené brambory, na ně položíme plátky masa, přelijeme šťávou, posypeme spařeným estragonem a posypeme prolisovaným vaječným žloutkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.