Telecí hrudí glazované
105 min.
Ingredience
- 100gramůZelenina kořenová
- 1lžičkaSůl
- 1000gramůTelecí hruď
- 2kusyTelecí kosti
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
37 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
500 mg
Vápník
18 mg
Postup přípravy
- 1Omyté hrudí vykostíme a odstraníme chrupavky. Maso osolíme a zvolna pečeme na podkladu z nasekaných kostí a kořenové zeleniny. Přilijeme malé množství vody.
- 2Když maso obrátíme, často je poléváme vzniklou šťávou - glazujeme.
- 3Z kostí připravíme šťávu, kterou na talíři nalijeme kolem plátků masa.
- 4Podáváme s petrželkovými bramborami nebo brokolicí s máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.