Telecí hrudí vařené

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
42 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
989 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso vykostíme a nařízneme tak, aby vznikla kapsa.
  • 2
    V misce smícháme pokrájené žemle, mléko, žloutky, rozehřáté máslo, kostičky uzeného masa, kostičky kyselé okurky, kostičky slaniny, opatrně přimícháme sníh z bílků a vypracujeme nádivku. Touto nádivkou naplníme telecí maso a uzavřeme párátky.
  • 3
    Naplněné kapsy vložíme do osolené vody a vaříme hodinu. Maso vyjmeme z vývaru a necháme vychladnout. Kapsy nakrájíme na plátky a ozdobíme plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.