Telecí játra dušená na cibulce s majoránkou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
542 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra omyjeme, očistíme, zalijeme studeným mlékem. Necháme asi 1 hodinu stát. Potom játra scedíme, osušíme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Na pánvi na oleji opečeme nadrobno nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme játra, krátce je opečeme. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Zaprášíme moukou, opražíme, znovu podlijeme vodou a chvíli povaříme.
  • 4
    Nakonec pokrm osolíme a okořeníme rozemnutou majoránkou.
  • 5
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.