Telecí játra na žampionech

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
799 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
70 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a podusíme na oleji. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem a chvíli povaříme. Nakonec přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou, osolíme a povaříme.
  • 2
    Očištěná játra nakrájíme na plátky, obalíme je v mouce a po obou stranách zprudka opečeme na oleji. Osolíme a vložíme do žampionové omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.