Telecí játra přírodní
20 min.
Ingredience
- 2kusyJátra telecí
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
63 mg
Vápník
21 mg
Postup přípravy
- 1Játra odblaníme, lehce naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
- 2Na rozpáleném sádle je opékáme na každé straně asi 3 minuty. Šťávu zaprášíme moukou, zasmahmeme, podlijeme a povaříme. Nakonec šťávu nalijeme na játra.
- 3Podáváme s osmaženými bramborami nebo s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.