Telecí játra přírodní

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyJátra telecí
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 1špetkaSůl
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
63 mg
Vápník
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra odblaníme, lehce naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    Na rozpáleném sádle je opékáme na každé straně asi 3 minuty. Šťávu zaprášíme moukou, zasmahmeme, podlijeme a povaříme. Nakonec šťávu nalijeme na játra.
  • 3
    Podáváme s osmaženými bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.