Telecí játra s bylinkovým máslem (minutka)
20 min.

Ingredience
- 1000gramůJátra telecí
- 20gramůSůl
- 5gramůMáslo bylinkové
- 150gramůCitrony
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
705 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Telecí játra opláchneme a očistíme. Nakrájíme je na řezy, mírně naklepeme, okraje nařízneme a játra po obou stranách rychleji opečeme na horkém oleji.
- 2Opečené řezy mírně osolíme.
- 3Nakonec navrch položíme oloupaný plátek citronu a dávku bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.