Telecí játra v těstíčku
25 min.

Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 800gramůJátra telecí
- 1špetkaSůl
- 80gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
39 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
630 mg
Cukr
335 mg
Postup přípravy
- 1Omytá játra odblaníme, lehce naklepeme a nakrájíme na plátky silné asi 1cm.
- 2Do rozkvedlaných vajec přisypeme mouku, osolíme a zamícháme. V těstíčku obalíme plátky jater. Smažíme je v rozpáleném oleji (nebo sádle) z obou stran asi 12 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.