Telecí játrová paštika

170 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
224 mg
Cukr
717 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra ponoříme do mléka na 2 hodiny. Pak je vytáhneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky.
  • 2
    Na větší pánvi rozpustíme na kostky pokrájenou slaninu, přidáme k ní játra a společně opečeme. Pak k opečeným játrům přidáme natvrdo pokrájená vajíčka, nakrájenou cibuli a vše pomeleme na masovém strojku.
  • 3
    Směs dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, hořčici a citrónovou šťávu.
  • 4
    Paštiku dobře promícháme dohladka a dáme vychladit do lednice.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.