Telecí kotlety Milanaise
35 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kotlety
- 40gramůMouka pšeničná hladká
- 200mililitrůHovězí vývar základní
- 5lžicKečup
- 250gramůŠpagety, Makarony vařené
- 60gramůSýr Parmezán
- 1lžičkaSůl
- 140gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
38 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
470 mg
Postup přípravy
- 1Telecí kotlety po okraji několikrát nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, po jedné straně poprášíme moukou, pomoučenou stranou je vložíme do rozpáleného másla (120 g) a prudce pečeme, podle síly kotlet z každé strany 3 - 4 minuty. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple.
- 2Do šťávy přilijeme vývar, přidáme 20 g másla, kečup, krátce povaříme.
- 3Uvařené těstoviny promícháme se strouhaným sýrem a polovinou šťávy, rozdělíme na talíře, navrch položíme upečené kotlety, nakonec přelijeme zbylou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.