Telecí kotlety Milanaise

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
38 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
470 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kotlety po okraji několikrát nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, po jedné straně poprášíme moukou, pomoučenou stranou je vložíme do rozpáleného másla (120 g) a prudce pečeme, podle síly kotlet z každé strany 3 - 4 minuty. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 2
    Do šťávy přilijeme vývar, přidáme 20 g másla, kečup, krátce povaříme.
  • 3
    Uvařené těstoviny promícháme se strouhaným sýrem a polovinou šťávy, rozdělíme na talíře, navrch položíme upečené kotlety, nakonec přelijeme zbylou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.