Telecí ledvinky přírodní

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
597 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytých telecích ledvinek odstraníme tuk a blánu, rozpůlíme je a nakrájíme na tenčí plátky. V pánvi rozpustíme máslo, poté vložíme drobně nakrájenou cibulku, trochu ji zpěníme a přidáme nakrájené ledvinky. Rychle je při občasném obracení opražíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Hotové ledvinky upravíme na horké talíře a ihned podáváme. Ledvinky musíme připravovat velmi rychle, protože při dlouhé tepelné úpravě snadno tvrdnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.