Telecí Marengo
60 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 300gramůTelecí kýta
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 1hrnekVoda pitná
- 20gramůKečup
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
826 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na menší kousky a opečeme je na másle dozlatova. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme a zalijeme horkou vodou. Osolíme, přidáme kečup a zvolna dusíme doměkka.
- 2Potom přisypeme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, zasypeme moukou a podusíme ještě 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.