Telecí maso na majoránce
60 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 1gramTelecí plec
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
190 mg
Cukr
426 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na másle.
- 2Omyté maso nakrájíme na nudličky, přidáme k cibuli, osolíme a zprudka opečeme.
- 3Přidáme majoránku, zalijeme vývarem z kostí a udusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.