Telecí maso na paprice
60 min.

Ingredience
- 1kusSůl
- 1kusCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
- 750gramůTelecí plec
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
534 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.
- 2Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.
- 3Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a mírně povaříme.
- 4Jako přílohy podáváme rýži, vařené brambory, těstoviny, noky, rohlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.