Telecí maso na paprice s rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.
  • 2
    Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.
  • 3
    Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme dvě oloupaná, nakrájená rajčata a mírně povaříme.
  • 4
    Jako přílohy podáváme rýži, vařené brambory, těstoviny, noky, rohlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.