Telecí maso na paprice se smetanou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
534 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.
  • 2
    Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.
  • 3
    Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme šálkem kyselé smetany a mírně povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.