Telecí maso na přírodní způsob

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 1200gramůTelecí kýta
    • 50gramůMouka pšeničná hladká
    • 30gramůMáslo čerstvé
    • 8gramůSůl
    • 5gramůKoření Steak 7 pepřů
    • 40gramůPetržel kudrnka
    • 40gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
238 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme sádlo, vložíme do něj telecí plátky a po obou stranách osmažíme. Těsně před dokončením přidáme k řízkům máslo pro lepší chuť. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.