Telecí maso s houbami a smetanou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Opečeme je na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme máslo, podlijeme a povaříme.
  • 2
    K masu přidáme odkapané naložené houby, kyselou smetanu a nasekaný kopr. Vše prohřejeme.
  • 3
    Na talíři každou porci ozdobíme kapií nakrájenou na kolečka. Podáváme s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.