Telecí maso s houbami a smetanou
80 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 100gramůHouby nakládané
- 30gramůOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusPaprika sterilovaná
- 300gramůTelecí plec
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,13litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Opečeme je na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme máslo, podlijeme a povaříme.
- 2K masu přidáme odkapané naložené houby, kyselou smetanu a nasekaný kopr. Vše prohřejeme.
- 3Na talíři každou porci ozdobíme kapií nakrájenou na kolečka. Podáváme s bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.