Telecí maso se zázvorem a česnekem

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
34 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
22 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso opláchneme vlažnou vodou, osušíme a rozkrájíme na tenké proužky. Potom maso naložíme do marinády ze sojové omáčky, nastrouhaného zázvoru a rozdrceného česneku.
  • 2
    Dále připravíme limetku a ananas. Limetku pokrájíme na plátky, ananas rozkrájíme na větší kostky.
  • 3
    Na rozpáleném oleji v pánvi rozehřejeme kari pastu, do kari pasty přilejeme trochu kokosového mléka a smícháme v hladkou kaši. Postupně přiléváme kokosové mléko. Nakonec přidáme limetku, rybí omáčku a cukr. To vše za stálého míchání krátce povaříme. Do této omáčky přidáme ananas a kousky masa. Vše ještě chvíli povaříme.
  • 4
    Masovou směs poléváme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.