Telecí medailonky Dubarry

65 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
27 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou kýtu nakrájíme na medailonky, lehce je naklepeme, osolíme a opečeme na másle. Výpek zaprášíme moukou, krátce ji osmahneme, zalijeme smetanou a chvíli povaříme. Poté přidáme nastrouhaný sýr, špetku muškátu, sůl a nasekanou petrželku.
  • 2
    Omytý květák uvaříme v osolené vodě a po okapání jej rozdělíme na růžičky.
  • 3
    Medailonky rozložíme na plech, obložíme je květákem a přelijeme omáčkou. Povrch posypeme nastrouhaným Parmezánem.
  • 4
    Pokrm zapečeme v troubě nebo pod grilem.
  • 5
    Podáváme s dušenými bramborami a s listovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.