Telecí medailonky na červeném víně

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
32 mg
Cukr
378 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme přes vlákno na 12 malých řízečků - medailonků. Lehce je naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a rozšlehaných vejcích.
  • 2
    Medailonky smažíme na pánvi v rozehřátém oleji po obou stranách do růžova. Po usmažení maso vyjmeme a přendáme na nahřáté talíře.
  • 3
    Do rozehřátého másla vmícháme kečup, víno, worcester, vývar (nebo vodu) a sůl. Vše povaříme, nalijeme na medailonky.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.