Telecí na celeru a rajčatech

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, celer, podlijeme vývarem a dusíme.
  • 2
    K poloměkkému masu přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a dodusíme.
  • 3
    Hotovou šťávu prolisujeme, přisladíme a okyselíme citronovou šťávou. Krátce povaříme. (Pro zjemnění můžeme přidat smetanu).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.