Telecí na celeru a rajčatech
60 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 40gramůCeler bulvový
- 4kusyRajčata
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 200gramůTelecí plec
- 1šálekHovězí vývar základní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, celer, podlijeme vývarem a dusíme.
- 2K poloměkkému masu přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a dodusíme.
- 3Hotovou šťávu prolisujeme, přisladíme a okyselíme citronovou šťávou. Krátce povaříme. (Pro zjemnění můžeme přidat smetanu).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.