Telecí na kmínu

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
759 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na části másla dorůžova.
  • 2
    Přidáme na menší kostky nakrájené maso, posypeme drceným kmínem.
  • 3
    Za stálého míchání lehce osmahneme, zaprášíme moukou a opět osmahneme.
  • 4
    Pak zalijeme vychladlým vývarem, osolíme a za stálého míchání přivedeme k varu.
  • 5
    Maso dusíme přiklopené za občasného promíchání.
  • 6
    Po změknutí jej vyjmeme, šťávu procedíme a maso opět do ní vložíme. Zjemníme malým kouskem másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.