Telecí paprika

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
848 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso omyjeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Osmažíme na másle dosklovata nakrájenou cibuli, přidáme další kus másla, zpěníme ho a přidáme ihned papriku.
  • 3
    Pak přidáme maso, osolíme, zalijeme vývarem a necháme dusit asi hodinu a půl.
  • 4
    Připravíme si na másle světlou jíšku a po udušení ji zaděláme k masu tak, aby nám omáčka zůstala hustší, nesmí být řídká. Maso v ní necháme chvíli povařit.
  • 5
    Potom maso vyndáme a omáčku přecedíme přes jemné sítko.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.