Telecí pečeně na žampionech
90 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 750gramůTelecí kýta
- 1lžičkaSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaKmín celý
- 600mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
717 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a odblaněné maso osolíme a vložíme na nakrájenou, na másle osmahnutou cibuli. Necháme opéci, podlijeme vodou a přidáme očištěné, nakrájené žampiony a kmín. Nejdříve krátce podusíme a potom dáme maso péci do trouby asi na 1 hodinu.
- 2Během pečení poléváme maso vypečenou šťávou a podléváme vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.