Telecí pečeně s celerem a rajčaty

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, osolené maso vložíme do pekáče s máslem a po všech stranách je opečeme. Podlijeme a v troubě pečeme téměř doměkka. Přidáme nakrájený celer, rajčata a dopečeme.
  • 2
    Maso vyjmeme, šťávu zahustíme kouskem másla smíchaným s moukou a povaříme.
  • 3
    Nakonec šťávu přisladíme, prolisujeme a podáme k nakrájenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.