Telecí pečeně s chřestem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu vydusíme. Přidáme rajčatový protlak a zaprášíme nasucho opraženou moukou. Zředíme vodou a povaříme.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přidáme kousek másla a na talíři obložíme uvařeným chřestem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.