Telecí pečeně s párky

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
21 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
5 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso očistíme, omyjeme a osušíme. Poté jej rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a poklademe půlkami párků. plátky vařeného uzeného masa a vejci umíchánými na másle. Plát masa svineme, ovážeme motouzem. Vložíme na větší část rozpuštěného másla a opečeme ze všech stran. Jakmile je kotouč opečený, podlijeme jej mírně a za častého polévání šťávou jej pečeme 1 až 1 1/4 hodiny.
  • 2
    Jakmile je kotouč upečený, vyjmeme jej, šťávu zahustíme máslem smíchaným s moukou a krátce povaříme.
  • 3
    Hotovou pečení rozkrájíme na šikmé plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.